Stichting Vakjoe is een feit!

1293
Leestijd: < 1 minuut

Vakjoe! Als u deze fonetische naam voor het eerst uitspreekt kunnen wij ons voorstellen dat u even een gefronst voorhoofd krijgt. Maar dat is ook het idee! De naam voor deze stichting is zo gekozen dat het u direct aan het denken zet.

Hoe is de stichting ontstaan?

De Vakjoe! beweging is opgericht door de vader van Patrick, Ryan Franklin Delano Kraak. Hij is overleden op 10 november 2012 ten gevolge van alvleesklierkanker. Inmiddels is de Vakjoe! beweging uitgegroeid tot een platform waar de strijders tegen kanker een hart onder de riem kan worden gestoken, een pluim aan de overwinnaars wordt gegeven en waar verliezers herdacht worden. Voor hen steken zij de spreekwoordelijke vinger op tegen kanker.

Voor de dood van zijn vader hebben zij het over het oprichten van een stichting gehad. En nu bijna 3 jaar later na zijn overlijden is er zoveel bereikt dat de stichting een feit kan worden. Wij hebben de stichting aangeboden om geheel belangeloos te helpen bij het oprichten ervan. En vanaf vandaag is de stichting Vakjoe een feit!

Meer weten over deze stichting? Like de pagina op Facebook en blijf op de hoogte!