“Het was voor mij al snel duidelijk dat ik graag bij Notaris Unie wilde werken”

881
Fadoua Haddad kandidaat-notaris
Leestijd: 2 minuten

Fadoua Haddad is 29, woont in Almere en is sinds kort werkzaam als kandidaat-notaris bij Notaris Unie. We stellen haar graag aan je voor.

Sinds wanneer werk je bij Notaris Unie?

“Ik werk hier nu sinds 1 december. Hiervoor heb ik ook zo’n twee en een half jaar als kandidaat-notaris gewerkt bij een ander notariskantoor hier in Almere.”

Hoe ben je bij Notaris Unie terechtgekomen?

“Ik wilde mijn netwerk uitbreiden en ik heb Sharon benaderd. Ik was benieuwd naar haar verhaal als jongste notaris van Flevoland en wilde haar graag beter leren kennen. Ik ben vervolgens door haar uitgenodigd. Het gesprek is toen heel snel overgegaan in ‘je bent hier van harte welkom’ en ik was al een beetje aan het twijfelen of ik nog wel wilde blijven bij het kantoor waar ik toen werkte. Daardoor was het voor mij meteen heel duidelijk dat ik graag bij Sharon wilde werken.”

Waarom was dat zo duidelijk?

“Ik voelde meteen een klik. Niet alleen met Sharon maar ook met Wouter, Mieke en Chantal. Zelf ging ik er niet in met het idee van een sollicitatiegesprek, maar ik had al snel het gevoel dat ik graag deel uit zou willen maken van het team van Notaris Unie.”

Wat zijn de dingen die je opvallen of die bijzonder zijn aan Notaris Unie?

“Notaris Unie bestaat uit een klein hecht team waarin ze goed op elkaar ingespeeld zijn. Er wordt heel hard met elkaar gewerkt om alle cliënten naar volle tevredenheid te adviseren en te helpen. Ik voelde me meteen thuis.”

Wat is jouw specialisatie en waarom heb je hiervoor gekozen?

“Ik doe het familierecht. Het familierecht heeft mij eigenlijk altijd getrokken, ook op de universiteit al. Dat was voor mij de reden om notarieel recht te studeren. Op mijn vorige kantoor ben ik er een beetje ingerold en daarna heb ik mij verder gespecialiseerd. Het familierecht is iets waar iedereen wel eens mee te maken krijgt en ik vind het een uitdaging om die juridische aspecten van het leven duidelijk te maken voor cliënten.”

Heb je nog hobby’s?

“Ik heb een zoontje van bijna twee waar ik graag samen met mijn man mijn vrije tijd aan besteed.”