Wat doen we achter de schermen?

168
software
Leestijd: < 1 minuut

Misschien heb je het wel gemerkt, of misschien is het geheel aan je voorbij gegaan, maar achter de schermen zijn wij de afgelopen weken weer druk aan het werk geweest om onze website en dienstverlening nog handiger in te richten voor onze klanten.

Wij hebben een nieuw softwaresysteem geïmplementeerd, waarbij we verbeteringen aan onze offertemodule hebben aangebracht. Deze is nóg sneller geworden, zodat je in een paar klikken direct een offerte aanvraagt en binnen een dag contact hebt met één van onze medewerkers. Natuurlijk doet onze nieuwe snelle module niets af aan ons vakmanschap; zoals je gewend bent van ons, worden alle opdrachten met even veel zorg en aandacht afgehandeld.

Daarnaast hebben we nu ook een nieuw cliëntportal, waarop klanten kunnen inloggen om hun documenten op te halen of gemakkelijk te uploaden. Je kunt inloggen op het cliëntportal via de menubalk als je op ‘inloggen’ klikt.

Dus of je nu op zoek bent naar een testament, je eigen bedrijf of stichting wilt oprichten, een samenlevingscontract aan wil gaan, de hypotheekakte of de aan- of verkoop van een huis wilt regelen: je vraagt het allemaal via deze link binnen een paar klikken aan. En verwacht je van ons een document? Log dan eenvoudig in via het nieuwe cliëntportal.

Vraag direct hier binnen één minuut een offerte aan!