Wonen in een ‘smart living’ appartement vlak bij strand en IJmeer

965
18 luxe appartementen Almere Poort
Leestijd: < 1 minuut

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen van 18 luxe strandappartementen in Almere Poort. De passeringen van de akten gaan in de eerste week van augustus plaatsvinden. We geven u graag een kleine impressie van dit mooie project.

Europakwartier heeft de kenmerken van een stad, maar heeft ook een nauwe verbinding met de omringende natuur. De duinen bieden mooie wandel- en fietsroutes naar het strand. Het Cascadepark, dat door de wijk slingert, is de plek waar bewoners elkaar ontmoeten, wandelen, sporten of picknicken. Het park heeft speelweides en biedt plaats voor kunst en cultuur.

Appartement via app bedienen

In Europakwartier West worden nu 18 luxe strandappartementen gebouwd die uitzicht bieden op de spectaculaire duinen. Alle appartementen hebben een ruim balkon of een groot dakterras, de vele ramen en glazen puien naar de balkons of dakterrassen zorgen voor veel lichtinval. Het is tevens mogelijk om het appartement te automatiseren met Smart living producten. Hierdoor kan het appartement via een app bediend worden. Helemaal van deze tijd!

Zodra we van start gaan met passeren houden we u weer op de hoogte! En wilt u op de hoogte blijven? Like dan de pagina op Facebook.

Foto-impressie