Wij stellen onze spin in het web graag aan u voor!

469
Leestijd: < 1 minuut

Eerder deden wij al een oproep voor een nieuwe collega met als kop ‘Ben jij die spin in het web als notarieel medewerker?’. Inmiddels is deze vacature vervuld en is Rita Witsel sinds eind juni bij ons werkzaam als telefoniste/receptioniste en notarieel medewerkster. Wij stellen haar graag aan u voor.

Hoe ben je terechtgekomen bij Notaris Unie?

Bij mijn vorige werkgever kwam mijn functie te vervallen en ik wilde toch graag fulltime blijven werken. Daarom ben ik direct gaan rondkijken en via de website van Notaris Unie kwam ik de vacature tegen en heb ik gesolliciteerd.

Wat houdt jouw functie in?

Mijn functie is heel veelzijdig. Mijn taken zijn o.a. dossiers voorbereiden, dossiers afdraaien, afwerken na passeren (t/m digitalisering), receptiewerkzaamheden zoals telefoongesprekken beantwoorden en de correspondentie verwerken, stukken versturen et cetera. Het is echt secretarieel werk.

Wat vind je leuk aan werken bij Notaris Unie?

Ik werk hier net 4 dagen maar mijn eerste indruk is dat ik nu een super veelzijdige en drukke baan heb. Bij het vorige bedrijf waar ik heb gewerkt waren mijn taken minder veelzijdig. Een klein en gezellig team zorgt er ook voor dat je meer van elkaar afhankelijk bent en dat geeft betrokkenheid.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Na de mavo ben ik direct gaan werken en ben vrij snel in de notariële sector terechtgekomen. Inmiddels heb ik al veel verschillende functies gehad als notarieel medewerkster en na bijna 25 jaar werkervaring kan ik mijn kennis hiervoor dus heel goed gebruiken.

Wat doe je in je vrije tijd?

Misschien klinkt het een beetje saai maar zoals veel mensen dat doen lees ik heel graag. Ook vind ik borduren heel leuk en reis ik graag. Als ontspanning ga ik wandelen of volg ik Tai Chi lessen.