Wat een feestelijk begin van juni!

636
Leestijd: < 1 minuut

Wonen aan het IJmeer, met Almere in de rug en met zicht op Amsterdam. Op een prachtige plek aan de rand van Almere worden de appartementen van de Ontdekking gerealiseerd aan de Adriaen Blockstraat. Eerder hebben we al over dit mooie nieuwbouwproject verteld. Inmiddels zijn de passeringen van start gegaan. Ook Yolanda heeft getekend! Wij wensen haar en alle andere nieuwe bewoners veel Ontdekkingsplezier!

Bouw Indische Toren is van start gegaan

De Indische Buurt is het bruisende stedelijke gedeelte aan de Evenaar in Almere Buiten. Hier wordt de 12 verdiepingen hoge Indische Toren gerealiseerd met 61 gloednieuwe driekamerappartementen. Inmiddels is alles verkocht en staan er nog een aantal appartementen onder optie. De hypotheken zijn aan het passeren, de grondwerkzaamheden als voorbereiding van de bouw zijn nu begonnen!

De 3.000ste akte is getekend

In maart vertelden we al over onze mooie mijlpaal. Op dinsdag 3 maart werd de 2.500ste akte gepasseerd. Maar inmiddels zijn we 3 maanden en 500 akten verder en is de 3.000ste akte gepasseerd. Wij gaan vol enthousiasme verder en gaan voor de 4.000 akten!