Rondneuzen op Funda: hier staat het duurste huis van Almere

1638
Funda
Leestijd: 2 minuten

De woningmarkt is op dit moment op zijn zachtst gezegd overspannen. Bijna dagelijks lezen we wel nieuwsberichten over torenhoge huizenprijzen en krapte op de woningmarkt.

Toch is rondkijken op Funda misschien wel één van de meest populaire bezigheden onder mensen die op zoek zijn naar een leuke woning. Het leukste aan ‘Funda-en’ is misschien wel het ongegeneerd gluren bij de allerrijkste buren uit uw gemeente. En in welke buurt bent u het goedkoopste uit?

Gunstig gelegen

Het goedkoopste stulpje van Almere is een appartement, gelegen aan de Scharlakenstraat 28. Voor slechts €150.000,- bent u dan de trotse eigenaar van een appartement van 68 m² met drie kamers. Pluspunten zijn eigenlijk vooral de ligging, namelijk dichtbij de A6/A27, het winkelcentrum van Almere Buiten, 2 NS treinstations, bushalte, buurtsupermarkt, gezondheidscentrum, scholen, kinderopvang, natuurgebieden, et cetera.

Minimalistisch

Het allerduurste onderkomen in Almere staat aan het Kooibos 2. Voor € 1.680.000,- bent u de eigenaar van deze minimalistisch aandoende villa met zeven kamers en een woonoppervlakte van 366 m². U heeft geen last van de buren, want de bossen van Staatsbosbeheer grenzen aan uw tuin. Die tuin met verschillende open of beschutte terrassen en relax plekken, is echt schitterend aangelegd. Ideaal voor natuurliefhebbers.

Buiten Almere

Wilt u eens heel iets anders? Het goedkoopste huisje van Nederland staat in Rijswijk. Het betreft een zogenaamde ‘MiniVilla’ van 52 vierkante meter. De woning is onderverdeeld in twee ruimtes: een living en een slaapkamer. De villa kost €44.000,-. Kunt u tenminste opscheppen dat u in de goedkoopste villa van de Randstad woont.

De duurste woning staat in Aerdenhout: €16.750.000,-. Dit landgoed is de duurste woning die Funda op dit moment in de aanbieding heeft. Het landgoed is werkelijk van alle gemakken voorzien. Klik er gauw eens doorheen en waan u voor heel even de trotse bezitter van dit huis. Dromen mag altijd…

Heeft één van deze huizen uw interesse gewekt? Dan staan wij graag voor u klaar om alle notariële zaken voor te regelen!