“Recht door zee, zonder franje”

379
Yvonne Bijl over Sharon Hament Notaris Unie
Leestijd: < 1 minuut

Yvonne Bijl over Sharon Hament

Al tien jaar lang rekent de werkgever van Yvonne, een agrarisch bedrijf, op het eerlijke en accurate advies van Notaris Unie.

Volgens Yvonne is juist dát het geheim van een goede relatie tussen notaris en klant: elkaar blindelings vertrouwen. “Wanneer iets niet kan, zegt Sharon dat gerust. Ze is recht door zee, zonder franje. Die eerlijkheid waardeer ik heel erg. Iedereen heeft zijn of haar vak. Ik geloof Sharon blindelings en twijfel nooit aan haar deskundigheid.”

Onvoorwaardelijke steun

En juist dat oprechte vertrouwen heeft Yvonne ook in haar privéleven geholpen. “Toen mijn vader twee jaar geleden zelfmoord pleegde, stond Sharon mij ook bij. Haar steun voelde onvoorwaardelijk en ik had haar kennis hard nodig om mijn hoofd boven water te houden. Nu mijn moeder aan het dementeren is, heeft ze mij ook geholpen om meer zeggenschap over mijn moeder te krijgen zodat ik haar beter kan begeleiden.”

Sharon hielp in zware tijden maar ze zorgde ook voor successen. “Sharon kijkt en leest gedetailleerd mee. Haar deskundigheid scheelt een hoop rompslomp en dat is heel geruststellend.”