Noteren: NVM Open Huizen Dag zaterdag 1 oktober 2016

187
NVM Open Huizen Dag
Leestijd: < 1 minuut

Die ene woning op Funda, Jaap.nl en andere huizensites heeft u nu al 30 keer bekeken. Maar hoe zal het er nou in het echt uitzien? Een afspraak voor een bezichtiging is best weer serieus, want u wilt zich eerst vrijblijvend oriënteren. Nou, dan is de NVM Open Huizen Dag ideaal!

Tussen 11.00 uur en 15.00 uur openen veel verkopers van te koop staande huizen hun deuren. Op Funda kunt u vooraf al zien welke huizen meedoen, dus prik 1 oktober in uw agenda en wie weet loopt u die dag wel uw droomhuis binnen.

Leuk huis gezien?

Maak dan nog eens een afspraak met de verkopende makelaar voor een uitgebreide bezichtiging. Uiteraard is het ook fijn om vast te bespreken wat financieel mogelijk is. Zo voorkomt u mogelijke teleurstellingen en weet u straks waar u aan toe bent. En heeft u uw droomhuis gevonden? Dan helpen wij u graag om alles notarieel goed te regelen.

Handige App

De speciale NVM Open Huizen App maakt uw deelname aan Open Huizen Dag nog makkelijker. De App is geschikt voor verkoper en bezichtiger. Kijk voor meer informatie op de speciale actiepagina.

Heel veel succes met het vinden van uw droomwoning!