MAATREGELEN I.V.M. CORONAVIRUS (november 2021)

7105
Leestijd: < 1 minuut

Naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid en op basis van de adviezen van het RIVM treft de Notaris Unie o.a. de volgende maatregelen, waarvoor wij uw medewerking en begrip vragen:

  • Het ondertekenen van akten doet de notaris uitsluitend met partijen die de akte moeten tekenen (en eventueel makelaar of hypotheekadviseur). Neem dus geen vrienden en familie mee naar ons kantoor. Indien derden mee zijn gekomen, verzoeken wij hen om ons kantoor niet te betreden.
  • Bent u of iemand uit uw omgeving besmet met het Coronavirus en moet u op ons kantoor zijn voor de ondertekening van een akte? Kom niet naar ons kantoor en neem telefonisch contact met ons op zodat wij kunnen nagaan wat er moet gebeuren.
  • Geplande (teken)afspraken gaan zoveel mogelijk door. Zowel de notaris als de medewerkers zullen echter geen hand geven en zoveel mogelijk een gepaste afstand bewaren. Wij verzoeken u om dit te respecteren.
  • Om contactmomenten zoveel mogelijk te beperken, zal er geen koffie/thee/water meer worden geschonken c.q. aangeboden. Wij verzoeken u om ons toilet uitsluitend in noodgevallen te bezoeken.
  • Wij blijven bereikbaar op ons vaste nummer: 036-5382200 tijdens kantooruren. Het is echter niet ondenkbaar dat de bereikbaarheid de komende tijd minder is dan u van ons gewend bent in verband met een verminderde bezetting. Gebruik waar mogelijk de optie om te mailen naar info@notarisunie.nl
  • Wij verwachten van onze cliënten dat zij ons tijdig van tevoren zullen berichten als afspraken niet door kunnen gaan vanwege (vrees voor) besmetting, ter bescherming van zowel u, onze andere cliënten als onze medewerkers. Wij zullen samen kijken naar een passende oplossing.

Met bovenstaande maatregelen hopen wij zo verstandig mogelijk om te gaan met de ontstane crisis, en wij rekenen op uw begrip.