Give it your best swing!

852
Leestijd: < 1 minuut

Voor Monique Kalkman is sport haar passie! Zij werd als eerste sporter met een beperking meervoudig Paralympisch- en wereldkampioene in de sporten tennis en tafeltennis. Inmiddels heeft ze helemaal de smaak te pakken met golf.

Golf is een sport voor iedereen! Ook voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking. Golf kan een enorme waarde hebben in een revalidatie/hersteltraject, zowel fysiek als mentaal als sociaal. Speciaal hiervoor heeft Monique Kalkman de stichting ‘Going4Golf Foundation’ opgericht.

Monique zegt hierover: “Met de Going4Golf Foundation willen we bijdragen aan de bekendheid en het toegankelijk maken van golf voor mensen met een beperking in Nederland en daarbuiten. We willen dat mensen weer in hun eigen kracht kunnen staan. Kunnen zijn wie je bent dankzij golf. Daarin wil ik als founder van Going4Golf samen met het bestuur, vrijwilligers, internationale ambassadeurs en golfpro’s anderen inspireren, stimuleren en activeren. Daarom is ons motto: Give it your best swing!”

Op maandag 28 juli jl. hebben we voor Monique Kalkman de stichting ‘Going4Golf Foundation’ opgericht en ingeschreven in het handelsregister.