Een nieuw gezicht binnen ons team!

2037
Leestijd: 2 minuten

Sharon Inkenhaag is sinds afgelopen mei bij ons werkzaam als secretaresse van naamgenoot Sharon Hament.

Hoe ben je terechtgekomen bij Notaris Unie?

Ik heb in het verleden al eerder bij Notaris Unie gewerkt. Toen heb ik gesolliciteerd via een vacature die ik op internet vond. Dit keer heeft Sharon gevraagd of het me misschien leuk leek om terug te komen voor 3 dagen per week. En dat wilde ik wel! Nu werk ik hier op maandag, donderdag en vrijdag.

Wat houdt jouw functie in?

Ik ondersteun Sharon in haar werkzaamheden, voornamelijk bij familierecht en ondernemingsrecht. Daarbij voer ik de correspondentie, houd ik haar agenda bij en verstuur ik stukken. Het is echt secretarieel werk.

Wat vind je leuk aan werken bij Notaris Unie?

Voorheen heb ik 5 jaar bij een ander notariskantoor gewerkt dat een stuk groter was. Bij Notaris Unie zijn we met 4 personen. Het is een klein en gezellig team waar je meer van elkaar afhankelijk bent en dat bevalt me goed. Verder vind ik het contact met klanten erg leuk en ook de rechtsgebieden trekken mij erg aan. Veel mensen zien het als saai of stoffig, maar ik zie er eigenlijk altijd een uitdaging in. Het is nooit hetzelfde en dus ook nooit saai.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb Havo gedaan en ben ooit begonnen aan de lerarenopleiding Engels maar die heb ik niet afgemaakt. Ik heb 5 jaar bij een notaris in Lelystad gewerkt. Daarna ben ik 2 jaar werkzaam geweest als personal assistent bij een uitgeverij en daarna nog een tijdje als medewerker personeelszaken bij een waterschap.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben heel creatief. Ik blog, heb een eigen site, ik maak geboorteschoentjes, ik haak, brei, punnik en noem het maar op. Als ik iets zie dan kan ik het eigenlijk meteen dus dat is erg handig en vind ik ook erg leuk om te doen.